Goedkoop internet vinden in België

0

Goedkoop internet
Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Toch hebben we het liefst dat het ons zo min mogelijk kost, daarom moeten we bij het afsluiten van een internet abonnement een slimme keuze maken tussen goedkoop en snel internet. Er zijn twee aanbieders die hier de perfectie oplossing voor hebben.

Scarlet trio

Scarlet trio is een telecommunicatieprovider die zich richt op consumenten met oog voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Scarlet trio is van origine een Belgische aanbieder van internet maar is ook actief op de Nederlandse consumenten markt. Het biedt internet, televisie en telefonie aan in aparte abonnementen maar ook in samengevoegde pakketten. Daarnaast biedt het ook GSM abonnementen aan. Het voordeel van het gebruik maken van een grote aanbieder zoals Scarlet trio is dat ze veel dingen aanbieden naast het stadaart abonnement zoals mobiele apps waarmee u uw verbruik kan bekijken via uw smartphone of tablet. Ga voor meer informatie over de Scarlet Trio naar Internetaanbieders.be

Proximus Internet Pack

Net als Scatlet trio is Proximus van origine een Belgische aanbieder. Ze bieden zowel privé en zakelijke abonnementen aan. Proximus beweerd door de aanschaf van een pack bij hun u geen zorgen meer heeft en er een flinke duit kan worden bespaard. Er zijn twee verschillende packs; de internet comfort en de internet max waarbij de max het meest uitgebreide en duurste pakket is. Daarnaast biedt Proximus u ook de mogelijkheid om uw eigen pack samen te stellen door verschillende opties in uw pakket op te nemen zoals een cloud, een firewall en een volume pack. Een cloud biedt u de mogelijkheid om bestanden online op te slaan in plaats van op de geheugen van uw computer, USB en dergelijke. Dit heeft als grote voordeel dat u er altijd bij kan wanneer u beschikt over een internet verbinding. Een firewall spreek voor zichzelf. Door de opkomst van het internet is er ook een nieuwe markt voor criminelen ontstaan die via het internet hun slag proberen te slaan, daarom is het slim om uw elektronisch apparaten die u heeft aangesloten op het internet goed te beveiligen. Een volume pack vergroot je transmissie volume. Gaat u weleens maandelijks over uw transmissie volume heen dan is deze optie een goedkopere keuze voor u.

Mobiel internet

Scarlett trio en Proximus bieden beiden ook abonnementen aan voor de GSM.

Als je bij Proximus een GSM abonnement toevoegd aan je al bestaande abonnement die u heeft bij Proximus dan krijg je een permanente korting tot € 10/maand per abonnement. En dat elke maand en voor altijd. Proximus biedt u ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de meer dan 18 miljoen Hotspots.  Scarlet trio biedt drie verschillende GSM abonnementen aan; red, hot en chili. Wanneer u een abonnement afsluiten bij Scarlet trio maakt u gebruik van het snelle en nieuwe 4G netwerk waar ze over beschikken. Daarnaast biedt Scarlet trio net zoals bij hun andere abonnementen een app aan waarmee u uw mobiele verbruik in de gaten kan houden. Er kan slecht 1 bundel worden verbonden aan uw abonnement.

Deel.

Over de schrijver

Reageren niet mogelijk.