Waarom NLE overwegen?

0

Ben je aan het zoeken naar een nieuw alles in 1 pakket en abonnement? Heb je dan al eens gedacht aan NLE? Dit is wel de moeite waard om te overwegen namelijk. Wil je weten waarom? Wij zetten het voor je op een rijtje.

NLE is in 2016 begonnen met het aanbieden van een alles in 1 pakket: NLEx. Het doel van deze nieuwe aanbieder toen was de huidige markt opschudden. En meestal werkt dat erg positief. Een nieuwe partij hoeft minder rekening te houden met allerlei ‘geschiedenis’ waar de huidige aanbieders die al lang bestaan toch vaak mee te maken hebben. Nieuwe aanbieders denken in kansen in plaats van in problemen. En daar profiteert iemand van, en dat ben jij als klant.

NLE maakt namelijk gebruik van het stabiele en betrouwbare netwerk van KPN, een van de bekendste en grootste telecomaanbieders in ons land. De kwaliteit die NLE kan leveren zit dus wel goed, daar kun je van op aan.

Maar dat is nog niet alles, want bij NLE doen ze niet ingewikkeld over de internetsnelheid die ze jou beschikbaar stellen. Als het mogelijk is om op jouw adres een snellere verbinding te leveren met dezelfde techniek (bijvoorbeeld DSL of glasvezel) dan krijg je ook die snellere verbinding, zonder dat je daarvoor extra hoeft te betalen elke maand. En als ze het netwerk verder verbeteren dan stellen ze dat gewoon voor iedereen ter beschikking. Super klantgericht! Daar profiteer jij dus weer van.

In januari 2018 heeft Budget Energie aangekondigd dat ze NLE gaan overnemen. Deze bedrijven vullen elkaar mooi aan. Bij Budget Energie hebben ze veel ervaring in processen en IT, en daar zullen de klanten van NLE de komende jaren meer en meer van gaan profiteren. Dit zal resulteren in nog meer gemak voor bijvoorbeeld regelen van zaken rondom jouw abonnement.

En tot slot, ook niet geheel onbelangrijk. De prijzen van de abonnementen zijn gewoon heel scherp van deze aanbieder. Als je nu kiest voor deze aanbieder dan betaal je de eerste 9 maanden slechts 29,95 euro per maand en dat is gewoon een heel scherp tarief als we dat vergelijken met de andere providers. Wacht dus niet langer, en neem deze aanbieder zeker mee in jouw overweging.

Deel.

Over de schrijver

Reageren niet mogelijk.