Mobiele telefonie

0

prepaid simkaart
Tegenwoordig kunt u qua mobiele telefonie uit drie vormen kiezen: prepaid, sim only en een abonnement met toestel. De meest populaire vorm is op dit moment een abonnement met een toestel. Wat veel mensen niet weten is dat een prepaid simkaart vaak vele malen goedkoper is.

Minder betalen

Wanneer u een goedwerkend toestel heeft is het slim om over te stappen op prepaid, als u een nieuw toestel koopt is het ook voordelig om over te stappen op prepaid. Bij een prepaid simkaart heeft u zelf de kosten in de hand, hierdoor heeft u geen torenhoge rekeningen achteraf. Wanneer u een abonnement afsluit met een toestel, betaalt u veel meer dan wanneer u het toestel los zou kopen. Heeft u het geld liggen voor een goed toestel? Dan is een prepaid simkaart een goedkope optie.

Nergens aan vast zitten

Bij een sim-only abonnement en een abonnement met toestel, sluit u vaak een abonnement van twee jaar af. U bepaalt dan vooraf hoeveel belminuten en mb’s u wilt gaan gebruiken. U kunt dit hierna vaak lastig wijzigen. Wanneer u buiten uw bundel gebruik maakt van internet, betaalt u hiervoor vaak hoge kosten. Daarbij komt dat u ergens aan vast zit. Bij een prepaid simkaart zit u nergens aan vast en kunt u gemakkelijk switchen.

Er zijn veel aanbieders die prepaid simkaarten aanbieden. Het is verstandig om u eerst even in te lezen. Zo komt u er achter welke aanbieder het beste aan uw wensen voldoet. De ene aanbieder biedt tegen een goedkoop tarief internet aan, de ander heeft een laag tarief voor belminuten.

Eenvoudig beltegoed opwaarderen

Tegenwoordig hoeft u niet meer naar de winkel om beltegoed te kopen voor uw prepaid simkaart. Dit kan namelijk eenvoudig via internet. U koopt uw beltegoed via iDeal en u kunt direct aan de slag. Uiteraard kunt u beltegoed nog steeds op de ouderwetse manier kopen.

Deel.

Over de schrijver

Reageren niet mogelijk.